Despre Noi

Cabinet Neurologie Dr. Vitalie Văcăraș – Centrul Medical Vital Team Cluj Napoca

VITAL TEAM este un centru medical specializat în domeniul Neurologiei și Psihologiei, situat în Cluj-Napoca, pe strada Prof. Gheorghe Marinescu, nr. 16, cu o vechime în activitate de peste 21 de ani.
Serviciile medicale sunt asigurate de o echipă medicală specializată în aceste domenii. Va asteptam la cabinet Dr. Văcăraș Cluj

Neurologie

Neurologia este o disciplină care se ocupa de diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului nervos central și periferic.
Sunt foarte multe patologii pentru care trebuie să ne adresăm medicului neurolog: accidente vasculare cerebrale, scleroza multiplă, migrena, epilepsie, boala Parkinson, demențe, patologia tumorală a sistemului nervos central și periferic, patologia coloanei vertebrale, sindroame cefalalgice, vertij etc.
Ce trebuie reținut, este faptul, că patologiile neurologice trebuie diagnosticate la timp pentru a putea interveni cu un tratament specific și a influența evoluția bolii spre vindecare sau ameliorare.

Psihologie

Psihologia se ocupă de diagnosticul și tratamentul tulburărilor psihice, psihosomatice și somatice ce implică mecanisme psihologice.
Persoanele se pot adresa psihologului pentru diverse patologii: tulburări depresive, anxioase, obsesiv-compulsive, tulburări asociate traumei și factorilor de stres, tulburările de comportament alimentar, tulburări legate de consumul de substanțe, tulburări de personalitate și alte condiții care necesită atenție clinică. Ne adresăm psihologului și pentru probleme legate de prevenirea îmbolnăvirilor, promovare a sănătății, optimizare și dezvoltare personală.