Bine ați venit pe siteul Centrului Medical Vital Team Cluj-Napoca

Vital Team, centru medical neurologie si psihologie Cluj-Napoca

Pe site-ul www.vitalteam.ro veți descoperi întotdeaua ultimele informații despre activitatea Vital Team, centrul nostru medical de neurologie si psihologie din Cluj-Napoca precum și evenimentele la care luăm parte. Am creat acest site pentru a vă oferi toate detaliile despre adresa la care ne putem vizita, precum și modalitățile prin care ne puteți contacta pentru a beneficia de serviciile noastre medicale.

Tot pe site faceți cunoștință cu echipa noastră de medici specialiști neurologi, psihologi clinicieni și psihoterapeuți care vă stau la dispoziție la centrul nostru Vital Team situat pe str. Gheorghe Marinescu, nr . 16 din Cluj-Napoca. Pentru informații și programări ne puteți contacta la numărul de telefon: 0728 730 374 sau prin email, la adresa info@vitalteam.ro.

Mai mult, pe www.vitalteam.ro am creat o secțiune în cazul în care doriți să faceți programarea online. Va trebui doar să completați un formular, să ne lăsați numele dumneavoastră și departamentul de care sunteți interesat, iar cineva din echipa noastra va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.